Monday, August 29, 2011

berjubah masa shopping? pelik atau biasalah!

assalamualaikum..





kiteorang rasa nak pakai jubah on that day time nak pergi beli barang dapur. gagah lah 4dara pakai jubah. step masuk tesco, sume mata pandang! aik! biar kan ajee...dan dari pemerhatian aku lah masa kat sana, aku rasa mereka sudah obses with hana tajima! pakai shawl sebijik macam hana, mungkin macam any blogger2 yang femes tu huh! ok lah..mungkin ada yang sesuai atau ada yang patut tukar je pakai bawal macam aku tu huh! senang je! 2pin pun cukup. tak perlulah jarum2 bagai! ape2 pun just be urself! ok... after this raya and i will eat anything i think they all delicious lah!
Selamat hari Raya! =]



3 comments:

azalia hjsalleh said...

best pakai jubah
rasa sejuk

Syafiqa said...

tirahh, masa bulan puasa pun, ade skali, mama suruh beli brg, angah pun rembat jubah je :D haha memang ramai yang pandang, tapi tak pe, asal kite selesa kan :D

luvlynonord said...

mcm minah arab la p shoping pakai jubah..xpa2...niar la pa org nk kata kn tirah..