Thursday, December 29, 2011

Sekadar rehat 5minit


assalamualaikum..

I'm home!!! ok esok sudah mau pulang Melati..(kolej saya yang gah tinggi 9 tingkat).
Dalam kepala macam2 tengah berpusing. Mungkin orang kata sibuk berfikir. Mungkin lah tapi siapa yang tahu aku fikir apa? bhaaa...bukan senang tau nak membesar jadi orang dewasa yang matang berfikir tentang dunia.Ahh aku sedang pelajari untuk terus kuat dalam dunia yang kecil ni..simpan dalam poket pun muat! siap boleh lipat kemas2 lagi.

Tiba2 aku teringat dia. Bukan senang nak hidup dengan dia. Ahh bila dah satu naluri dengan perempuan ni memang susah. Aku rasa sesal dan sedih bila aku tinggalkan dia sorang2. Dia pun tak bersuara untuk sekian lamanya. Mungkin kita boleh kategorikan sebagai senyap. Aku pun senyap. Maaf la kawan. Mungkin hidup ni sentiasa berubah mengikut peredaran zaman.Macam Ibn Khaldun cakap la dalam Buku Tamadun Islam dan Tamadun Asia. tak dapat nak di sangkalkan lagi bila itu adalah kebenaran. Aku pula ikutkan saja peredaran tu agar keadaan tak jadi huru hara. Aku ni bukan jenis yang faham perasaan orang. Asalkan aku dan kau biasa dan bahagia sudah la.. Tak pe ape2 pun kau tetap dalam doa.ha3 =]

Huhhh..untuk yang lain aku ucapkan SELAMAT MAJU JAYA. Bukan senang nak berjaya dalam kalangan yang berjaya ni. Apa2 pun Usaha itu penting dalam segala aspek. Kalau sekadar movie korea,angry bird,PTPTN diharapkan memang la tak jadi satu kebanggaan.

Ok bye!


p/s: Posmen klu hantar pos memang amik masa lama so dengan cara ni anggap saja aku hantar guna merpati ikat dekat kaki nota kaki..

No comments: